Kirándulás, túra ingyen szervezéssel

Haverok, bulik, hegyek

Túraleírások, közös események kihirdetése a nagyvilágnak. Remekbe szabott élménybeszámolóim gyűjtőhelye, hogy mindig mindenki megtalálja.

Képek helye

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Vasárnap Visegrádon, 2004

2004.04.26. 22:22 skeramajom

Hagyományteremtő visegrádi hajókirándulás beszámolója Kinga barátnőm tollából (klaviatúrájáról), 2004-ből:

Ami a vasárnapi visegrádi hajókirándulást illeti, sajnálhatja, aki kihagyta, mert igazán klasszul sikerült! Nem ijedtünk meg attól a pár csepp esőtől, ami reggel esett. Hatan indultunk el 9-kor a hajóval (Rius és egy hölgy ismerőse, Dorka, Roland, Szabi és én), és rögtön indulás után pezsgőt bontottunk, mert Dorka ma én pedig jövő héten ismét betöltjük 18. életévünket. :) Lett is hangulat tőlünk a hajón. Legalább láthatta a sok külföldi, hogy kezdi a vasárnap reggelt a magyar. ;-) Zengett tőlünk a hajó egész úton!

Visegrádon ragyogó napsütés fogadott minket. Gyorsan neki is vágtunk az útnak, hogy minél előbb felérjünk a bobpályához. Lett is melegünk rendesen, csak úgy dobáltuk le magunkról a ruhadarabokat. :) Végre jó friss erdei levegőt szippantottunk, és csudaszép volt a le/kilátás is a hegyről.

A bobozást aztán alig tudtuk abbahagyni, annyira bejött. Már kétféle pályát építettek ki, úgyhogy lehetett választani is. Dorkának a téli pálya tetszett, mert az magasabban van, nekem a nyári jött be, mert az gyorsabb és veszélyesebb. Száguldoztunk rendesen a szánkókkal. 1x ránk is szóltak, mikor Rius-szal és Szabival hármas ütközést sikerült produkálnunk. De ha nem tudtunk lassabban jönni! :)

Lazításképpen körülnéztünk a Fellegvárban, Dorkát bezártuk a kalodába, megnéztük a kínzási és kivégzési módszereket és a visegrádi királytalálkozót a panoptikumban. Kipróbáltunk egy pénzbedobós távcsövet, amiről megállapítottuk, hogy nem működik jól, meg tök kicsi benne minden. Majd mire Szabi rájött, hogy fordítva nézünk bele, lejárt a beledobott százas. :) De távnézegető nélkül is nagyon szép volt a kilátás.

Kellemesen elfáradtunk, mire leértünk a hegyről, úgyhogy hazafelé a buszon már csak kómáztunk.

Remélem, legközelebb jöttök velünk kirándulni. Addig is készüljetek a péntek estére, amikor összeülünk valahol, hogy éjfélkor koccintsunk az EU-csatlakozásra.

Szólj hozzá!

Címkék: kirándulás visegrád

A bejegyzés trackback címe:

https://skeramajom.blog.hu/api/trackback/id/tr26702042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása